Het dak is één van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Lekt het dak dan kan dit na verloop van tijd de rest van het huis ook aantasten. Dat wilt u uiteraard niet. Wat zijn de kosten van een dakreparatie? Uiteraard kan de prijs voor uw dakreparatie anders uitpakken, iedere schade is tenslotte anders. Een specifieke prijs geven voor uw situatie is daarom lastig. Vraag hier een offerte aan 

Dakschade? Gelukkig kan Zuid-Holland Dak uw getroffen dak er snel bovenop helpen zodat u weer een veilige thuishaven heeft. Maar wat kost deze klus eigenlijk? In de meeste gevallen komt dakschade voort uit dat de levensduur van uw dakbedekking is bereikt. In dit geval is het aan te raden om voor een complete dakrenovatie te kiezen.

U bent dan goedkoper uit dan wanneer ieder jaar een dakreparatie nodig is totdat u toch echt niet meer om de dakrenovatie heen kunt. Is uw dakbedekking nog in een goede staat maar heeft u last van een plaatselijke lekkage die u graag wilt laten verhelpen? Ook dat is geen probleem. Neem gewoon even contact met ons op.

 

dakreparatie